Pusat Kajian Sunda

Menampilkan: 1 - 9 dari 9 HASIL
Uncategorized

Ukur

“Saha nu rék béla ka Sunda, geura tuturkeun kula!” Ngaweuhan sora Wangsanata, samulangna ngarurug kumpeni di Batawi. Loba nu tatu jeung palastra, nadah pélor mariem tina hulu singa. “Kula rék …